Och här är fortsättningen

Innan jag hann komma till Mag- och Tarmmottagningen blev jag tvungen att åka till akuten,mina fötter hade svullnat enormt !!!
Blev inlagd i en vecka och tappat på vätska som hade samlats i min kropp tack vare Kortisonet , de tappade mig på 10 kg vätska.
Hade dock ont i tarmarna så doktorerna skickade mig på olika undersökningar ( så här efteråt är jag såååå tacksam att jag fick genomgå dessa undersökningar ).
Var på vanlig röntgen, Datatomgrafi, Ultraljud.

Väl på mag- och tarmmottagningen så fick jag diagnosen Morbus Chron, kronisk tjocktarmsinflammation.

Fick nya mediciner och jag tyckte att ” jeeees, nu blir allting bra !!!

Men min tarm ville inte som vi andra ville, trots nya medicinen och 40 mg kortison per dag!!!
Då ville doktorerna att jag skulle på en ytterligare Dataomografi, fick dricka kontrastmedel som gjorde att jag blev jätte förstoppad och åktein på sjukhuset igen 😦 i 3 dgr.

Mådde inte alls bra inte ens fast jag åt mina mediciner och fast jag ändrade min kost till ” skon kost” = endast kokt mat, endast kyckling eller fisk , kokta grönsaker, bara mörkt bröd utan vete och jäst….

Sen kom telefonsamtalet från ” min läkare” Johan…..

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: