Enodskopi

Ibland händer det inget på lång tid sen helt plötsligt händer mycket på en gång.

Idag fick jag ett samtal från ” min ” läkare på SÄS, han undrade om jag hade fått något svar från Shalgrenska ang. Gammaröntgen , vilket jag inte fått.
De ända som har svarat mig ang. rtg är min läkare ( han som ringde) och så kirurgen på SÄS.

Han tyckte det var under all kritik att jag inte fått svar och att han och hans överläkare hade reda gjort en anmälan om detta, även att det har tagit orimligt lång tid.
De hade också bestämt att sätta mig som prioritet 1 på endoskopisk undersökning på SÄS och att jag skulle ändå stå kvar i kön till Shalgrenska , jag få ta den tiden som kommer först.
Hade vi tur så kanske hade de en tid till mig redan på måndag på SÄS !!!!

Något senare hämtade jag posten och se ! Där fanns det ett brev från SÄS till mig ?!!!
De hade skickat en häslodeklaration jag skulle fylla i snarast och skicka tillbaka . Så fort narkosläkaren hade fått den och gjort en bedömning skulle jag bli kallad till undersökningen. !!!!

Hopps jag få komma till SÄS i stället för Shalgrenska, för om jag fattat rätt så görs undersökningen på Shalgrenska utan narkos medans på SÄS med narkos !!!! Jag vill helst bli sövd, tack !!!

Fyllt i pappret,lagt det i svarskuveret och ska ta en promenad till postlådan och posta brevet i kväll !!!

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: