Sån otrolig lättnad !!

Hade fått tiden för endoskopisk ultraljuds undersökning på Sahlgrenska den 26 mars, men gillade inte det riktigt de det inte görs under narkos utan ”endast” med smärtstillande och lugnande medel.

MEN idag fick jag ett samtal från SÄS !!!! Jag har en tid där redan nu på måndag och på SÄS gör den undersökningen under narkos !!!!!! Sicken lycka !!!

Äntligen händer det något !

De ska ju kolla med endoskopin, var exakt förändringen ”sitter” och hur mycket / lite de behöver operera bort, samt att det tas även biopsi. Hur länge jag får vänta på svaret från biopsin vet jag inte, inte heller hur lång väntetiden för operationen blir, men jag hoppas att jag inte behöver vänta på op tid i månader , det orkar jag inte.

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: