Så förbenat trött

De senaste dagarna har jag haft det relativt hyfsat på förmiddagarna, men eftermiddagar och kvällar,för att inte tala om nätterna har varit helvetiska !!!

Får så förbenat ont i tarmarna och på hela vänstersidan samt i ryggen när jag ätit !!!
Tre kvällar i rad har jag haft sådana kramper,huvaligen…svettas av smärta och kan knappt andas ! Suttit på toa och t o m funderat på,att jag hämtar täcket och kudden och bosätter mig där !

Ja vet att jag gnäller nu, men även jag har mina begränsningar , orkar inte med hur mycket som helst !!
Försöker hitta positiva saker att förhöja min sinnesstämning , men det har varit svårt de senaste dagarna. Jag behöver positiv energi för att kämpa, vet inte just nu bara vart jag ska hitta den.

20130326-005445.jpg

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: