På observation

Då ligger jag på sjukhuset nu då.
Fick åka ambulans in för jag svimmade på förmiddagen och jag kände mig inte bättre mot eftermiddagen utan kände mig väldigt ostadig och darrig, vimmelkantig helt enkelt.

Trodde det kunde bero på att jag har dåligt med energi, men väl inne på akuten ville de ha det till med hjärtat att göra, så nu har man tagit 3 ggr EKG, utan att den visat några större konstigheter.
Har även en sån där apparat som registrerar eventuell arytmi i hjärtat så ja ” går” fast kopplad till en dosa med slangar !

Efter ronden blev inte jag mycket klokare av vad läkaren sa, hon skulle prata med sin överläkare och komma på ” ett plan” för mig under dagen…hmmmm….
Blir jag kvar för observation en natt till eller får jag komma hem ??? Det återstår att se ….

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: