Kirurgbesöket på Sahlgrenska

Igår så var det då dags för “min stora dag”, en av mina milstolpar under denna resan, Kirugbesöket på Sahlgrenska !

Dagen blev lång, åkte “sjukrese taxi “ som hämtade mig redan vid 12.30 ( hade tiden 14.30 på Sahlgrenska) och jag vart hemma först vid 17.40 – tiden !

Träffade Endokrina Kirurgen Bengt N. mötet blev bra och en smula rolig, då vi fick gå i från varandra mellan varven. Han för att kolla lite uppgifter och jag för att springa på toa ( tarmen var inte glad på mig igår !!).

I alla fall så är jag uppsatt i kö för operation, ÄNTLIGEN ! Hans förhoppning var att operationen skulle bli “innan sommaren” alltså m a o under  juni annars blir det senast i augusti.

Jag ska halvera mina kortison tbl. försöka äta så gott det går och fortsätta med Parental Nutrition ( näring i påse via cvk´n ).

Tumören har växt, dessvärre kom jag inte på att fråga hur stor den är nu, min stolpskott 😦

Han berättade att han kommer ta bort “kroppen” och “svansen” och så får han se hur “huvudet” ser ut när han öppnar, OM den verkar okej sparar han i allafall så mkt som möjligt av den ,om inte, ja, då tar han ju bort allt…rubbbet…puts väck ! Det som kan hända oavsett är att jag kanske får diabetes, men halloooj, det är det minsta bekymret med tanke på hur jag har det nu.

Provsvaren hade inte kommit , de “låg” i diktafonen, han skulle få de om 1-2 dgr, så jag är fortfarande lyckligt ovetande om tumören är god- eller elakartad.

Nu återgår jag till det jag blivit bäst på…att vänta, vänta på dessa 1-2 dgr på provsvaren ( snabbsvar inte 100% tillförligitiga dock, men ett svar i alla fall !! )

Ha det göttast där ute 🙂

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: