PET/CT-Scanning

20130518-215520.jpg

NU har jag fått tiden för PET/CT-Scanning!!!!
Den 29 maj ska det bli av.

Det som får mig bli/vara lite fundersam är förberedelserna.
Jag får äta frukost senast kl. 06.00 därefter får jag endast dricka klara drycker som; kaffe, The, vatten. Blodsockret får ej stiga 6 mmol.
Jag ska dricka kontrastvätska en timme före scanningen och de ska kolla mitt socker under tiden så den inte stiger, jag får inte inta något i socker väg före det.
Min undersökning är kl. 10.30…nu till mitt dilemma; det är 4,5 timme innan jag får inta något i socker väg och får inte jag något i mig på två timmar sjunker mitt socker värde under 3 och jag får så obehagliga känningar så det är inte kul alls.
Undrar hur jag ska göra…

Jag ska ringa mottagningen på måndag och höra med de hur man brukar lösa sådana ” mindre problem ” !!!!

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: