Fetanyl Sandoz

Nu har jag fått ”mitt” värkplåster Fetanyl Sandoz, istället för OxyContin.

Hoppas att plåstret ger bättre effekt mot smärtan än tabletterna gjorde. Troligtvis så hann tabletterna inte upptas av tarmen helt i och med att jag besväras av diarrér och även kräkts mycket på senare tid. Håll tummarna för mig !!!

Igår fick jag äntligen mina tillbehör till Kabiven, två stora kartonger fyllda med diverse grejer ; agrigat,nålar,trevägsportar,sprutor,backventiler mm.
Kartongerna hade varit på villovägar hos Närhälsan, men igår hittade de kartongerna på bryggan ( ?! ), tur att de kom fram till slut !

Så var det med det 🙂

Försök att njuta av ”nuet”, ha det göttast där ute !!

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: