Illamående

De senaste dagarna har jag mått illa.

Kräkts och kräkts, allt jag ätit har kommit upp. Det har inte spelat någon roll vad jag ätit…allt kommer upp.

I går kväll var jag så slut och trött på eländet så jag började helt enkelt grina, tyckte synd om mig en kort stund. Tyckte att nu orkar jag inte mer med detta, jag lämnar in… hujedamig skicken tanke.

Idag ringde jag avdelningen för att få lite peppning, råd och tips hur jag ska göra för att slippa detta illamående, har ju Primperan suppar på 20mg och ta men de hjälper ju inte . Funderade om jag skulle ta dubbel dos, men man ska inte göra så 😦

Talade med sköterskan på avdelningen och vi diskuterade detta, kanppast troligt att varken Sandostatin eller värkplåstret skulle sätta in med sina bieffekter först nu ( båda har illamående och kräkningar som bieffekter ), har ju haft båda rätt så länge nu.

Hon rekommenderade mig att ta kontakt med Resursteamet för cancerpatienter , DET hade jag ju glömt bort totalt att jag hade de att vända mig till också !!!

I det teamet ingår , sjuksköterska, kurator/socionom och dietist bl.a . MEN nu är det ju kläm dag idag så jag fick inte tag i nån av dessa…får vänta till på måndag.

Och på måndag skall jag ju till Sahlgrenska inskrivningsbesök så jag kan passa på fråga de råd !!!

 

Glöm inte krama dina nära och kära, tala om för de att du bryr dig om.

Ha det göttast där ute 😉

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

3 responses to “Illamående

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: