Äntligen

Det har tagit tid för mig att komma så här långt att orka skriva här.
Trodde operationen skulle vara omfattande och att det skulle ta tid att återhämta sig, men jag hade aldrig trott att det skulle bli så här svårt som det varit för mig.

Kommer att uppdatera allt från dagen innan operationen och fram tills idag undan för undan, men det få bli i olika delar, det känns som jag har mycket att få berätta, hur jag upplevt och hur det har varit.

Återkommer inom snarast !

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

4 responses to “Äntligen

 • Persson

  Kram 💚💚💚

 • Anna

  Hej vad kul att du tagit dig hit lite fast orken inte riktigt finns. Tänker mycket på dig . Hur allt gått vad dom har tagit bort. Hur det går med återhämtningen? Komplikationer? Ja allt. Kram från Anna i dalarna

  • zarysz

   Hej ! Återhämtningen går sakta, saktare än vad jag trodde. Inga komplikationer med själva ” operations sakerna”, däremot så som sagt tar det längre tid att bli bättre än vad jag trott och så fick jag en sjujädrans ångest efter operationen och den är nog värst,jätte jobbig om jag få säga.
   Har fortfarande inte fått svaret på tumören utan först den 5e september !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: