Ovisshet tär

Jag har ju varit och lämnat både avförings- och blodprover, min mag/ tarm läkare skulle återkomma ang. svaren och om det skulle visa sig nåt annat än Chrons så skulle hon ta kontakt med Sahlgrenska.

I fredags morse ringde hon…
Hon hade varit i kontakt med Sahlgrenska.
Hon hade pratat med läkaren Bo, som hade tyckt att utifrån mina avföringsprov, som var konstiga , så borde min planerade CT-scanning i december tidigare läggas så fort som möjligt, att jag måste gå på måndag och lämna fler blodprover. Att försöka skynda på min MRT , att jag tar kontakt med röntgenmottagningen och talar om för de att jag kan komma på kort varsel…

Vi diskuterade även min smärta och smärtlindring, jag vill ju helst inte börja med morfinet igen, men det är nog det jag får ta till när jag inte längre orkar stå ut med smärtan. Hon sa också att i ”värsta fall” så får jag skrivas in och vidare undersökas och behandlas ”in ifrån”.
Men jag vill inte ligga inne, jag vill vara hemma!

Jag blev inte så jätte glad av det samtalet.
Vet inte vad jag ska tro …. För mig låter det som det inte är enbart Crohns utan förmodligen ny/nya tumörer 😦 för hade provsvaren varit ”okej” så hade läkaren inte tagit kontakt med Sahlgrenska osv.

Med tanke på hur prognoserna ser ut för tumörer i bukspottkörteln, så ser det inte lovande ut för min del….ja, jag vet , man ska inte måla fan på väggen, men kan jag göra något annat i detta läge ???

Krama om varann där ute.

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

2 responses to “Ovisshet tär

 • Persson

  Jag kramar om mina nära o kära men vill också krama om dej.

  Förstår att det känns jobbigt. Varför får vi inte vara frisk?

  Igår gjorde sig min tumör sig påmind. Hade förjävl…t ont. Blev morfin. Har varit så lugnt sedan midsommar. Blir både rädd och ledsen.

  Sköt om dig 💚💚💚

  Kram

  • zarysz

   Usch ja, varför får inte vi vara friska!
   Det sägs att man ska försöka vara positiv för det gynnar en, särskilt när det gäller cancer och olika sorters tumörer, jag har då väldigt svårt att vara positiv när jag har som mest ont.

   Jobbigt när din tumör gör sig påmind:(

   Tack för kramen 👍

   Ta vara på din positivitet som du sprudlar av !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: