Nyfiken ? Curious ? Utelias ?

Ja! Där fick jag till den – på flera språk – rubriken !

Som sagt, inget nytt att rapportera, ville bara poängtera att är du nyfiken på avd som rör sig i mitt huve under tiden så besök gärna – Zarysz Svammel!

Curious what happends ”in my head” ….visite my other blog Zarysz SvammelOn the top of the right sidebar you will find a translator !

 

Utelias mitä päässäni pyörii…käväise minun toisella blogillani Zarysz Svammel !. Sivun oikean yläreunan listassa löytyy kääntjä joka kääntää teksin Suomenkieleksi.

Annonser

Om zarysz

Jag heter Sari,som det låter är det inte svenskt utan ett finskt namn. Jag föddes i Björneborg/Pori i Finland och kom till Sverige 1980. Jag är gift sedan 2003 , har 3 egena barn och 3 bonusbarn, 3 egena barnbarn och 8 bonusbarnbarn ! Intressen Jag är intresserad av webdesing,foto redigering,musik,djur,blommor/växter,scrapbooking,det okända,psykologi mm. Jag gillar... När jag få filosofera i fred. Jag ogillar... Mornar ( är en nattuggla ) och en massa annat också ! Motto: Var mot andra som du vill att andra skall vara mot dig! Det är orättvist att behandla alla lika ! Visa alla inlägg av zarysz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: